top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverevelinedejonckheer

De Verborgen Markt

Werkend als consulent voor Belgische, Duitse, Engelse en Nederlandse kopers, wordt ik in onze regio zeer dikwijls gecontacteerd door Italianen die hun huis te koop willen aanbieden.


‘Men’ heeft gehoord dat "La moglia del Pilota", de vrouw van de Piloot, vooral met buitenlanders werkt en ietwat anders te werk ga dan de traditionele Italiaanse makelaar en de Italiaanse locals hopen dan ook dat ik een buitenlander ken die een goede match zou kunnen zijn voor hun huis.


Dikwijls betreft het woningen die helemaal niet geschikt zijn voor de buitenlandse markt (wegens geen uitzicht, er is wat werk aan of het is midden in een muizenklein dorpje, ….) Soms zit er echt wel iets tussen waar sommige van mijn klanten gek op zouden kunnen zijn.


Deze panden zitten dikwijls ook nog niet in handen van makelaarskantoren maar ik hou ze natuurlijk wel allemaal in gedachten en in functie van de wensen en vragen van sommige klanten kan ik dan af en toe eens een mogelijkheid voorstellen die (nog) niet op de markt is, de zogenaamde Verborgen Markt.


Zo heb ik weet van enkele B&B’s die om commerciële redenen niet officieel te koop staan, een goed draaiend wijnbedrijf dat over te nemen staat, prachtige wijngaarden die verkocht mogen worden en enkele kleine panden die ik zelf behoorlijk interessant vind naar locatie toe zoals een leuk huis dat verborgen staat in de groene heuvels en die verkocht wordt door een Italiaans muzikaal koppel die voor hun werk naar Firenze gaan verhuizen.35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page