top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverevelinedejonckheer

Dromen over een huis in Italië versus realiteit

Je droomt ervan een huis in Italië te kopen, je hebt al een prachtige streek gespot met zijn charmante landschappen. U neemt daarom vanzelfsprekend contact op met de makelaars uit de regio om kennis te maken met de lokale vastgoedmarkt. Dit is over het algemeen hoe de reis van kopers die een onroerend goed in het buitenland willen verwerven, begint.

Toekomstige eigenaren denken te vaak dat het makelaarskantoor "alles" regelt. Helaas leert de ervaring dat de werkelijkheid heel anders is... We mogen nooit uit het oog verliezen dat makelaars, om optimaal te profiteren van de winst, de hoogste prijs en vooral zo snel mogelijk moeten verkopen. Dit is de reden waarom advertenties vergezeld van foto's en video's altijd erg aantrekkelijk zijn en vaak een verkeerd beeld geven van de werkelijke waarde van het onroerend goed.

Alleen een betrouwbaar en ervaren persoon, die persoonlijk ter plaatse kan gaan, kan u een realistisch en onpartijdig rapport bezorgen. In tegenstelling tot een bureau zal een goede adviseur niet alleen de feitelijke staat van het onroerend goed nauwlettend in de gaten houden, maar ook de omgeving waarin het zich bevindt.

Het is onze rol om uw belangen te beschermen door onaangename verrassingen te vermijden die erg duur kunnen zijn. Om misverstanden te voorkomen is het daarom erg belangrijk dat uw adviseur zowel uw taal vloeiend spreekt als die van het land waar u gaat kopen.

We nodigen je uit om je ogen en oren te zijn. We zullen bezoeken, foto's en video's maken, alle vragen stellen, de omgeving bekijken. Wij vertellen u of er sanitaire voorzieningen nodig zijn en tegen welke kosten. We kunnen u ook helpen tijdens uw aankooptraject en waarom niet, uw bezoeken organiseren.

Ons motto: "Tevreden klanten brengen andere klanten met zich mee naar ons !"34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page